Når skal avtalen være inngått?
I arbeidsforhold som varer mer enn en måned, skal avtalen være klar snarest mulig, og senest innen en måned etter at arbeidsforholdet startet.
Når arbeidsforholdet varer kortere enn en måned, skal skriftlig avtale inngås umiddelbart.
http://www.regelhjelp.no/Templates/Emne____6046.aspx
jakieś wyjątki ?
oczywiście nie pytam hilton ,bo z tym by miała problem
zresztą udowodniła ze wie więcej niż inni poprzez wysnięcie tezy że bann ma coś wspólnego z krawiectwem
pewnie to wynik jej stosunków z jesosem
kanakk
a tacy nowicjusze jak Zuze mają obowiązek czytac każdy temat
rozkazywać to se możesz PÅ DO
adwokat Hilton się znalazł
ja z tą Panią już nie dyskutuje ,udowodniła swoją,, klasę"
Kowalski1 świadomie PODAJESZ tylko strzępy informacji i wprowadzasz ludzi w błąd /wichrzyciel jesteś ,tylko zamęt siejesz
Dino
Poszło o ujawnienie danych osobowych i prywatnej korespondencji. Nie pamiętam dokładnie, który nawywijał. Najprawdopodobniej Gabriel.
tu jest Norwegia i dane właściciela firmy są jawne
a to co dostał Gabriel na Meila od firmy ,,forum= .coś tam"to jego własmość i możę ujawniać to nie wiadomości na pw
ulv możesz usunąć tego hitlera
razi mnie propagowanie tych symboli
I arbeidsforhold som varer mer enn en måned, skal avtalen være klar snarest mulig, og senest innen en måned etter at arbeidsforholdet startet.
Når arbeidsforholdet varer kortere enn en måned, skal skriftlig avtale inngås umiddelbart.
http://www.regelhjelp.no/Templates/Emne____6046.aspx
jakieś wyjątki ?
oczywiście nie pytam hilton ,bo z tym by miała problem
zresztą udowodniła ze wie więcej niż inni poprzez wysnięcie tezy że bann ma coś wspólnego z krawiectwem
pewnie to wynik jej stosunków z jesosem
kanakk
a tacy nowicjusze jak Zuze mają obowiązek czytac każdy temat
rozkazywać to se możesz PÅ DO
adwokat Hilton się znalazł
ja z tą Panią już nie dyskutuje ,udowodniła swoją,, klasę"
Kowalski1 świadomie PODAJESZ tylko strzępy informacji i wprowadzasz ludzi w błąd /wichrzyciel jesteś ,tylko zamęt siejesz
Dino
Poszło o ujawnienie danych osobowych i prywatnej korespondencji. Nie pamiętam dokładnie, który nawywijał. Najprawdopodobniej Gabriel.
tu jest Norwegia i dane właściciela firmy są jawne
a to co dostał Gabriel na Meila od firmy ,,forum= .coś tam"to jego własmość i możę ujawniać to nie wiadomości na pw
ulv możesz usunąć tego hitlera
razi mnie propagowanie tych symboli