Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9697 niezalogowanych)
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Når skal avtalen være inngått?
I arbeidsforhold som varer mer enn en måned, skal avtalen være klar snarest mulig, og senest innen en måned etter at arbeidsforholdet startet.

Når arbeidsforholdet varer kortere enn en måned, skal skriftlig avtale inngås umiddelbart.

http://www.regelhjelp.no/Templates/Emne____6046.aspx

jakieś wyjątki ?

oczywiście nie pytam hilton ,bo z tym by miała problem
zresztą udowodniła ze wie więcej niż inni poprzez wysnięcie tezy że bann ma coś wspólnego z krawiectwem
pewnie to wynik jej stosunków z jesosem

kanakk
a tacy nowicjusze jak Zuze mają obowiązek czytac każdy temat
rozkazywać to se możesz PÅ DO
adwokat Hilton się znalazł
ja z tą Panią już nie dyskutuje ,udowodniła swoją,, klasę"

Kowalski1 świadomie PODAJESZ tylko strzępy informacji i wprowadzasz ludzi w błąd /wichrzyciel jesteś ,tylko zamęt siejesz

Dino
Poszło o ujawnienie danych osobowych i prywatnej korespondencji. Nie pamiętam dokładnie, który nawywijał. Najprawdopodobniej Gabriel.
tu jest Norwegia i dane właściciela firmy są jawne
a to co dostał Gabriel na Meila od firmy ,,forum= .coś tam"to jego własmość i możę ujawniać to nie wiadomości na pw

ulv możesz usunąć tego hitlera
razi mnie propagowanie tych symboli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Mysle że Fullcasco uczy sie znaczenia i konsekwencji prawno cywilnych zachowania określanego w kodeksie ,,pomówieniem,szkalowaniem,, , a przynajmniej powinien

poważne oskarżenie
potrafisz to udowodnić ,podać przykład ?
bo On się już bronić nie może

ZUZE-obowiązek czytania całego wątku nie wynika z nakazowosci mojej czy kogokolwiek,a tylkoi wyłącznie z inteligencji
osoby decydującej sie na zabranie głosu w ogólnej dyskusji. Jesatem wystarczająco dorosły zeby wiedzieć że nakazywanie czegokolwiek przynosi najczęsciej odwrotne skutki i robienie tego na forum internetowym świadczy o głupocie tego kto stara sie to robić.
Po prostu w zdecydowanej formie odwołałem sie do Twojej inteligencji kulturalnego interlokutora.

Widać sie pomyliłem i oceniłem za wysoko.

WIĘC JAK CHAM CHAMOWI NA MIEDZY-----------
Fulcasco zarzucił Hilton że UKRADŁA herbate z miejsca pracy, a to właśnie jest POMÓWIENIE I SZKALOWANIE,
nie poparte niczym poza jego zdaniem, i takie stwierdzenie podpada pod właściwe paragrafy Kodeksu Cywilnego
PONIATNO????????

Sorry Hilton, jak długo sie dało unikałem pisania wprost, bo uważałem , że to tylko Twoja sprawa i Fulcasca , ale wku.......wiają mnie tacy szybkoczytacze,i nie zdzierżyłem .
Do wszystkich pozostałych---anonimowość i bezkarność internetu jest pozorna , zwłaszcza w NO, szczeguły u Moderatora.

Fulcasca widziałem pare dni temu na Forum Norwegia i ma sie dobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tak, fulkasko zasugerowal ze ukradlam herbate z pracy, ale ja mu odpisalam co o tym mysle. Ja ogolnie mam w nosi co kto mówi, nichc sobie mówią. Zuze napisal ze nie mam klasy hahah, według niego moge nie miec. Ja sie tym nie przejmuje. A co do fulkaska, to nie lubie ludzi, ktiorzy by w tyłek bez wazeliny weszli, byleś im tylko cos załatwił. Ja mu nic nie obiecywalam, powiedzialm tylko ze moze o nim pomyslec, bo bede sie zajmowala rekrutacją i zobacze co sie da zrobic, ale to i tak nie ode mnie by to zalezało.Z tym, ze jak zobaczyłam co on dalej na forum robi to po prostu nie chcialabym z nim pracowac, bo to cwaniak za dyche o tyle w temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
zuze napisał:
...
Dino
Poszło o ujawnienie danych osobowych i prywatnej korespondencji. Nie pamiętam dokładnie, który nawywijał. Najprawdopodobniej Gabriel.
tu jest Norwegia i dane właściciela firmy są jawne
a to co dostał Gabriel na Meila od firmy ,,forum= .coś tam"to jego własmość i możę ujawniać to nie wiadomości na pw

...

To już było przedyskutowane na forum. Poza tym, chodzi o kontekst w jakim zostało to opublikowane. Nie byłoby problemu (pomijam tu reklamę), gdyby pan X napisał o pani Y same pozytywy. Zapomniałeś o czymś takim jak wizerunek osoby, czy firmy, który jest chroniony przez prawo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:
Dino napisał:
giovi2 napisał:
Poczytaj sobie

www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...17338/bann_10,0.html

Pytanko do użytkowników. Czy zauważacie linki podane w ten sposób:
Poza tym, pamiętacie wątek BANN?

Czy w sposób podany przez Giovi?

Odpowiedzi pozwolą mi na dopasowanie sposobu pisania linków .

Faktycznie Dino,nie zauważyłam wczoraj,ale to wyjątkowo
Chyba zmęczenie materiału
Wstawiaj linki po swojemu. No chyba że pozostali nie wyłąpują,ale niech reszta się wypowie

Jak na razie cisza. Myślę, że zrezygnuję z klasycznego sposobu podawania linków i zastosuję metodę uproszczoną, czyli umieszczanie linków jawnym tekstem. Poziom zrozumienia się zwiększy, ale estetyka padnie na pysk. Od dość dawna podejrzewałem, że linki podane w sposób używany powszechnie na stronach internetowych są przegapiane na forum .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
kanakk (
świadczy o głupocie tego kto stara sie to robić.
autobiografia
ZUZE-obowiązek czytania całego wątku nie wynika z nakazowosci mojej czy kogokolwiek,a tylkoi wyłącznie z inteligencji
nawed MED potrafi znalezd cytat ,ze to psyhoza
wyparcie sie

Jesatem wystarczająco dorosły zeby wiedzieć że nakazywanie czegokolwiek przynosi najczęsciej odwrotne skutki i robienie tego na forum internetowym świadczy o głupocie tego kto stara sie to robić.
Po prostu w zdecydowanej formie odwołałem sie do Twojej inteligencji kulturalnego interlokutora.

czy to ma byc komplement
czy pruba rehabolitacji
takie lizanie mi dupy

Fulcasco zarzucił Hilton że UKRADŁA herbate z miejsca pracy, a to właśnie jest POMÓWIENIE I SZKALOWANIE,
nie poparte niczym poza jego zdaniem, i takie stwierdzenie podpada pod właściwe paragrafy Kodeksu Cywilnego
PONIATNO????????

robiles na budowie zamarzl ci klej
placiles za opuznienia
ikary vwynosza dwuletnie zarobki

Fulcasca widziałem pare dni temu na Forum Norwegia i ma sie dobrze.
BIALE MYSZKI TEZ WIDZISZ I [POTWQORY W SZAFIE

[quote]Do wszystkich pozostałych---anonimowość i bezkarność internetu jest pozorna , zwłaszcza w NO, szczeguły u Moderatora.[/quote]

wiTAMY NOWEGO MED PSYHO Admina

osobiscie mi wali w jakie dziury wlazisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Buhahah, lizanie dupy... na pewno nie komus kto pisze pruba, opuźnienie lub psyho. Do szkoły podstawowej sie wroc. Albo zajmij czytaniem słownika ortograficznego, a nie forum dla ludzi inteligentnych, bo ci spocona słoma z ocieplanych sandałków wyszła własnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Napisalemw jego jezyku dalej sie znizyc nie potrafie
a co co to sloma w butach to nie wiem

pewnie to twoja codziennosc i hamstwo i drobnomieszczanstwosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton tak sobie pomyślałam,że dobrze, że nie odwiedziłaś w Swieta, Fullcasco i jego szanownej małżonki,bo jeszcze by Ci powiedzieli ,że im cukier wyniosłaś do tej herbaty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok